Nuvo fluiten

Sinds enige tijd is er een nieuwe fluit op de markt die het fluit spelen heel toegankelijk maakt. Zowel vanwege de prijs als het materiaal en de vele mogelijkheden die deze fluiten bieden. Ze zijn er in diverse maten en zelfs met een beginnerslipplaat die het mogelijk maakt om al snel leuk te kunnen spelen zonder dat de klankvorming een extra vaardigheid vereist.

Nieuwsgierig? Google op Nuvo fluiten en zie en hoor welke mogelijkheden er zijn.

Kinderdwarsfluit

Speciaal voor kinderen die al jong weten wat ze willen.
Vanaf de leeftijd van 6 jaar kun je al dwarsfluit leren spelen. Je begint dan op een “kinderdwarsfluit”. Het voordeel is dat je al direct leert om zelf de klank te maken op dezelfde manier als op de grote fluit. Ben je na een jaar groot genoeg om de grote fluit te hanteren, dan speel je er zo op weg.

Nooit te oud om te leren


Nooit te oud om te leren.
Je kunt op  iedere leeftijd beginnen met het leren bespelen van een instrument en dat geldt ook voor de dwarsfluit. Je bent altijd welkom voor een kennismakingsles. Er is een oefenfluit aanwezig.

De aanschaf van een instrument gaat in overleg, er zijn een aantal merken die heel geschikt zijn om mee te beginnen en nog lang plezier van te hebben.

Verder gaan waar je gebleven was.
natuurlijk kun je je oude hobby weer oppakken. Als je in het verleden gespeeld hebt maar door omstandigheden voor korte of langere tijd bent gestopt, dan kun je altijd weer verder en is het vast fijn om dat onder professionele begeleiding te doen. De bekende stok achter de deur kan altijd helpen.

Tarieven en tijden

Voor de mogelijkheden en tarieven: kijk bij Agenda.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

19.01 | 20:44
Marjan’s creatie heeft ontvangen 3
Je vindt deze pagina leuk