Thètahealing, coaching en reading

Thètahealing


De Thèta-helingtechniek is een snelle en effectieve manier om zowel fysieke als psychische klachten op te sporen en te behandelen.
De Thèta-helingtechniek is een techniek waarbij de facilitator zich in de thèta staat bevindt en zich daar verbindt met de bron van onvoorwaardelijke liefde, vreugde en perfectie, ook wel God of “de Schepper van alles wat is” genoemd. “Thèta” verwijst naar de frequentie van de hersengolven waarmee wordt gewerkt. In thèta is dit 4 tot 7 trillingen per seconde. Op dit niveau wordt onze spiritualiteit ervaren, hebben we contact met onze intuïtie en kan directe heling plaatsvinden. De thèta-heling brengt harmonie en evenwicht tussen het denken, voelen, lichaam en ziel. Dankzij dit evenwicht kunnen wij ons hoogste potentieël bereiken.

Hoe verloopt een consult


Met behulp van een eenvoudige spiertest kan via gestelde vragen helder gemaakt worden welk patroon of overtuiging een belemmering vormt die ons in de weg zit. Wanneer de facilitator na toestemming van de cliënt opdracht geeft tot het omzetten van een overtuiging dan vindt er direct een verandering plaats in alle cellen van het lichaam. Zo kan je met behulp van deze methode juist die overtuigingen snel opsporen en eenvoudig veranderen in overtuigingen, die jou ondersteunen in plaats van tegenwerken.

Consult op afstand, telefoonsessie

Het is mogelijk om de sessie telefonisch te doen. Ook het testen kan op afstand en het omzetten en installeren van programma’s en overtuigingen kan altijd, ongeacht de plaats waar iemand zich bevindt. Wel zal er in alle gevallen toestemming voor moeten worden gegeven door de cliënt.

Waar kunnen we onder andere aan werken met thèta:
-het verwijderen van oude belemmerende overtuigingen en deze vervangen door nieuwe positieve overtuigingen
-het overwinnen van angsten, je veilig voelen
-het verhogen van de kwaliteit van leven op alle terreinen zoals: relaties, werk, vitaliteit, enz.
-negatieve gevoelens omzetten in positieve gevoelens
-ondersteuning bieden in het genezingsproces van ziekten
-het herstellen van een psychische, emotionele of fysieke disbalans
-het verwerken van verlies, rouwverwerking
-het oplossen van rsi-klachten en rsi-gerelateerde klachten
-zingeving, antwoord op levensvragen.
-eigenlijk aan alles dat je wilt veranderen in je leven of dat van je kinderen.

Tijden: maandag t/m vrijdag tussen 9.30 u en 21.00 u.
Kosten voor een sessie van een uur  € 57,50
Kosten voor een sessie op afstand, telefoon, afhankelijk van de tijd € 35,00 tot € 57,50

Privé cursus thetahealing.


Leren hoe je snel in de thèta staat komt?
Leren hoe je zelf via theta overtuigingen en programma’s kunt omzetten?
Leren hoe je thetahealing voor je zelf kunt toepassen?

Dat kan nu in één op één training. Prive-cursus in mijn praktijk in vier trainingsmomenten van twee uur op de dag en tijd die jou het beste uitkomt.
Je krijgt per trainingsdeel een schriftelijke handleiding.

Voorwaarde voor deze training is dat je minstens één thetasessie hebt ervaren.

Kosten voor deze training: € 350,- 

Theta en Human Design

Leven zoals je oorspronkelijk bedoeld bent, wie wil dat nou niet.


In mijn praktijk voor Healing en Coaching werk ik inmiddels al weer heel wat jaren met de Theta-healingtechniek. Deze techniek is voor mij nog altijd de manier om snel en effectief blokkerende overtuigingen en gevoelens om te zetten naar ondersteunende en goed werkende overtuigingen en gevoelens.


Inmiddels heb ik mij ook verdiept in Human Design en ik ben erg enthousiast over de informatie die het Human Design Systeem ons geeft over wie wij zijn en hoe wij in het meest ideale geval functioneren en beslissingen nemen in ons leven.


Human Design is gebaseerd op: Astronomie, kwantum-fysica, biochemie,genetica, I- Tjing, astrologie, chakra’s en kabbala en deze vormen samen een nieuw holistisch systeem, een synthese.


Ons leven kan volledig in balans zijn en eigenlijk op rolletjes lopen als we via ons oorspronkelijke Design leven. Helaas zijn we vaak zo geconditioneerd geraakt dat we dat totaal zijn verleerd. 

Voor mij is het helder dat waar we niet “meer” in staat zijn om via ons Design te leven, de Thetatechniek een geweldig middel is om daar snel verandering te bewerkstelligen.


Vandaar dat ik nu ook sessies aanbied waar de combinatie Human Design en Theta wordt toegepast. Door de combinatie van deze technieken is het gemakkelijker om inderdaad te leven zoals we oorspronkelijk bedoeld zijn. En dat is voor ieder individu weer anders.


Als je een afspraak maakt voor een combinatiesessie Theta/Human Design, heb ik een aantal gegevens van je nodig. Namelijk, je geboortedatum en -tijd en de plaats waar je geboren bent.

Ik maak van te voren de kaart en zoek de informatie erbij die specifiek voor jou geldt.

Tijdens de sessie bespreken we de kaart en kijken we waar voor jou je sterke punten en de uitdagingen zitten. Die laatste behandelen we dan via de Thetatechniek zodat je met weinig moeite je blauwdruk kunt leven.

Reading

Reading
Wat heb je nodig op dit moment?
Wat is jouw doel in je leven?

Weet je zelf het antwoord op deze vragen niet, of niet helemaal? Dan kan een reading duidelijk maken waar het voor jou om gaat.

Soms twijfel je over beslissingen die je moet nemen of stappen die je kunt zetten. Het kan gaan over werk, gezondheid, relaties, eigenlijk over alles dat er toe doet in je leven.

Vanuit mijn werk als theta-coach en -healer heb ik veel ervaring opgedaan in het geven van readingen. Daarin heb ik gemerkt dat het heel waardevol is voor ieder die een reading krijgt om bijvoorbeeld helder te krijgen waarom zijn of haar leven gaat zoals het gaat of waarom het lastig is om bepaalde patronen te doorbreken.
Een reading kan geweldig helpen om meer zekerheid te krijgen in je leven en wat je kunt doen om je doelen te bereiken.

Ben je geïnteresseerd in een reading? Je kunt een afspraak maken door mij te bellen of te mailen.
Je kunt eventueel een foto mee nemen als je bijvoorbeeld een reading voor iemand anders (met toestemming van de betreffende persoon) je kind of huisdier wil krijgen.Stemwerk

Wat zegt jouw stem?

De klank en het gebruik van je stem zegt veel over wie je bent, waar het voor jou om gaat in je leven. Je stem laat horen waar je kracht ligt en wat je mogelijkheden zijn.

Je stem laat ook horen waar het eventueel nog niet zo lekker loopt allemaal.
Soms is een kleine verandering in de klank en het gebruik van je stem precies wat je nodig hebt om een doorbraak te creëren in je leven.

Een stemanalyse is geen zangles en je hoeft dus echt niet te kunnen zingen om met je stem en aan je stem te werken.

Laat je verrassen en maak een afspraak voor een stemanalyse.

Mindfulness

Wie houdt zich er tegenwoordig niet mee bezig? Mindfulness!
Het woord lijkt nieuw, maar de techniek en de ervaring is al eeuwen oud.

Mindfulness kan onderdeel zijn van een coachingsessie. Het is ook mogelijk om de hele sessie te besteden aan het trainen van mindfulness. 

Mindfulness is een krachtige manier om je bewust te worden van je gedachten, reacties en automatismen. Vanuit de bewustwording werken we via meditatietechnieken en concentratieoefeningen aan het helder worden in je hoofd, het verbeteren of verkrijgen van ontspanning en het los laten van belemmerende patronen.

Klankmassage

Lichaam en geest ontspannen en in balans dankzij gerichte werking van klanken.
De invloed van geluid en trillingen ervaren we dagelijks en vrijwel voortdurend. Sommige geluiden ervaren we als neutraal, soms krijgen we van geluid en geluidsoverlast spanning en stress. Maar er zijn ook klanken en geluiden die we als rustgevend ervaren en die zelfs een genezende werking hebben. Van deze helende klanken wordt gebruik gemaakt tijdens klankmassage.
Een klankmassage ontspant en vitaliseert het lichaam, en werkt tegelijk helend voor onze geest. Emotioneel en mentaal ontstaat een beter evenwicht zodat het gemakkelijker wordt om goed te functioneren in het dagelijkse leven.
Tijdens een klankmassage wordt gebruikt gemaakt van verschillende instrumenten en stem.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

19.01 | 20:44
Marjan’s creatie heeft ontvangen 3
Je vindt deze pagina leuk